Onze werkwijze

Heeft u stukadoorwerk wat gedaan moet worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Hieronder zullen wij onze werkwijze toelichten, zodat u niet voor verrassingen zult komen te staan.

1U neemt contact met ons op.

Als u stukadoor of tegelwerk heeft dat gedaan moet worden neemt u contact met ons op. Dit kunt u telefonisch (026-4723876), per mail (info@hennyvandenberg.nl) of via deze website doen.

2Wij komen het werk bezichtigen.

In een telefoongesprek of via de mail plannen we een afspraak om ter plaatse te komen kijken en het werk op te nemen.

3Wij sturen u een vrijblijvende offerte.

Na de bezichtiging zullen wij het e.e.a. uitwerken, op basis van deze uitwerkingen berekenen hoeveel tijd de werkzaamheden in beslag zullen nemen en wat wij nodig hebben aan materialen om het werk uit te kunnen voeren.

4Uw akkoord.

Wanneer u akkoord gaat met de vrijblijvende offerte, stuurt u deze ondertekend naar ons terug.

5Inplannen van onze werkzaamheden.

Zodra wij de ondertekende offerte van u retour hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te vinden waarop de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Dit gaat in overleg, zodat het zowel voor u als voor ons het beste uitkomt.

6De uitvoering van het stukadoorwerk.

Wij komen op de afgesproken datum naar u toe en zullen eerst, om schade en ongewenste situaties te voorkomen, spullen afdekken voordat wij aan onze werkzaamheden beginnen.

7Afronding van ons werk.

Als alle werkzaamheden zijn verricht zullen wij ervoor zorgdragen dat alles opgeruimd, schoongemaakt en netjes achtergelaten wordt, zodat u daarna kunt genieten van uw nieuwe badkamer/keuken/muren/vloeren etc..