Over ons

Wij, Henny van den Berg vof, zijn een veelzijdig bedrijf, klein, betrokken met passie voor het werk. Dit zijn de uitgangspunten waarmee wij ons beroep uitoefenen. Wij hebben een uitstekende reputatie in de wijde regio.

Wij hebben de ervaring en kennis in huis, voor het compleet renoveren en installeren van badkamers en toiletten. Wat het stukadoren betreft zijn wij sterk in v(l)akwerk. Stukadoorswerk behoort vlak te zijn. Stukadoorswerk moet je voelen. Er mogen geen hobbels in zitten. Ook voor het stukadoren van keukens, die naast vlak ook te lood (waterpas) moeten zijn, kunt u op ons rekenen.

Wij werken zowel bij de particuliere klant als bij instellingen. Naast de particuliere klanten mogen wij enkele gemeentes, peuter speelzalen, een welzijnsinstelling en een hotel tot onze klantenkring rekenen. Dit alles doen wij al sinds 1995.

Woont u in Arnhem, Driel, Renkum, Wageningen, Oosterbeek, Nijmegen of omgeving? En bent u op zoek naar een goede tegelzetter? Of juist naar een goede stukadoor? Zoekt u een ervaren tegelzetter en stukadoor in 1?

Bekijk onze werkwijze of voor meer informatie neem contact op!