Reacties

Omdat wij waarde hechten aan uw mening vind u hieronder enkele reacties. Lees alle reacties op marktplaats.

nieuwe badkamer in nijmegen

nienke op 10 december 2012

Ria en Henny hebben geweldig werk geleverd. Ze dachten heel actief met ons mee, gaven practische en goede adviezen en hielden ons netjes op de hoogte van de vorderingen. We hadden er meteen vertrouwen in en dat hebben ze meer dan waargemaakt. Het eindresultaat is erg mooi, echt vakwerk en ze werken ook nog eens supernetjes.

En daarnaast zijn ze punctueel, zijn ze van alle markten thuis (van elektriek tot stuccen, van keukens en badkamers aanleggen tot openslaande tuindeuren) en is afspraak gewoon nog afspraak, niets op aan te merken dus! Kan ze echt aanraden en als we ooit nog zoiets te doen hebben, vragen we ze zeker terug!

nienke

stuc- en sauswerk wanden en plafond in Elst

Jeffrey op 22 november 2012

Henny en Ria hebben bij ons meer dan prima werk geleverd, zeg maar gerust uitstekend. Bij ons hebben ze de plafonds en wanden van de gehele benedenverdieping gestuct en daarna een deel van de wanden gesaust.

Steekwoorden waarme je Henny, Ria en hun werk kunt omschrijven zijn:

  • pragmatisch
  • afspraak = afspraak
  • op tijd, binnen budget
  • geen gezeur
  • netjes en zorgvuldig
  • mooi eindresultaat

Kan ze bij iedereen aanbevelen.

Jeffrey

nieuwe badkamer in nijmegen

houtje op 12 oktober 2012

Een hele prettige ervaring. Vriendelijk, vakkundig en snel. Ik heb nu een prachtige badkamer met mooi strak stuckwerk, goed geplaatste tegels( hele kleine voegen ) net kitwerk.

de volgende klus laat ik ook weer doen hen doen.

Hanneke uit Nijmegen

Stucwerk, bad-,woonkamer, wc, etc. in Driel

hartelijkegroeten op 29 juni 2012

In de loop der jaren hebben Ria en Henny verschillende werkzaamheden bij ons verricht, zoals: stucadoren van het trappenhuis, renovatie van de badkamer, toilet, zolder en de benedenverdieping. Alles tot onze grote tevredenheid!

Bij hun geldt: Afspraak is afspraak. Het zijn prettige, betrouwbare mensen, met hart voor de zaak, waarmee je gewoon kan overleggen en die met je meedenken.
Een aanrader!

Connie

Wc renovatie op badkamer in Arnhem

Jolanda op 26 juni 2012

Wij hadden lekkage in het waterreservoir wc op de badkamer. Een vervelende en precieze klus, omdat je binnen de bestaande tegels moet uitkomen. Dat hebben zij erg goed gedaan met aandacht, overleg en kennis over mogelijkheden. Prettig in aanwezigheid en meedenkend in oplossingen. Mijn aanbeveling hebben ze, bel maar/ mail maar.

Jolanda arnhem

Stucen plafond en trappenhuis in Arnhem

G. van der Lugt op 01 juni 2012

Henny en Ria hebben bij ons prima werk geleverd. Wij hebben het plafond van de woonkamer laten stucen evenals het trappenhuis. Ze zijn helder over wat kan en niet kan, komen afspraken na, werken netjes en leveren een heel mooi eindresultaat op. Kan ze bij iedereen aanbevelen.

Stucadoren en betegelen van toilet in Nijmegen

janvannuys op 16 mei 2012

Ria en Henny hebben mijn toilet gestucadoord en betegeld. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Prima vaklui, prettig in de omgang, houden zich aan de afspraken, en ook de prijs was goed. Kortom: een aanrader!

Jan van Nuys Nijmegen

Kamer gestucadoord in Bemmel

Hennie op 13 maart 2012

Henny en Ria zijn echte vakmensen, ze hebben bij ons de gehele woonkamer gestucadoord, het eind resultaat mag er wezen. We hadden nog enkele extra werkzaamheden gevraagd die niet op de offerte stonden, maar dat was geen probleem.

Het fijne van dit bedrijf is dat ze van alle markten thuis zijn. zoals elektrisch, waterleiding e.d. Het zijn fijne mensen in de omgang en geven goed advies en werken erg netjes, waar we erg blij en tevreden om waren. Volgend jaar gaan we aan de keuken beginnen en dan laten we ze zeker weer komen.

Hennie en Vera

Stucwerk en spachtelen in Nijmegen

Hans op 29 december 2011

We zijn blij dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Het ging om een aangebouwde serre die gevlakt en gespachteld moest worden. Aan de woningkant in de serre hadden we drie raam/deur partijen en in de zijwanden veel hoekwerk. Er moesten tussen de raampartijen flinke onregelmatigheden weggewerkt worden. Bij het bekijken van de klus werden gelijk al wat tips gegeven. De uitstraling was rust en vakmanschap. Henny en Ria gaven direct vertrouwen.

Dit is volledig waargemaakt. De offerte was uitgebreid en helder. Toen het stuccen twee weken moest worden uitgesteld omdat afbouw van de serre wat langer duurde, werd de planning van het stucwerk flexibel aangepast. Alles werd bij aanvang netjes afgedekt met stuclopers en het werk werd netjes afgeplakt. Tijdens de klus werd er voor de zekerheid nog enkele keren gebeld om te checken en de gemaakte afspraken nog even door te nemen. We zijn heel tevreden met het resultaat: de wanden zijn mooi strak uitgelijnd en gevlakt, de hoeken lopen mooi en evenwijdig en er is niet op een milimeter gips meer of minder gekeken: wat gedaan moest worden werd gedaan.

Er is goed aandacht besteed aan het voorstrijkwerk en het spachtelwerk was goed. Er is een mooi stukje renovatiewerk afgeleverd. We zijn tot slot achtergelaten met nog wat tips hoe het beste de stucloper te verwijderen als de spachtellaag was uitgehard. Kortom we zijn heel blij met het afgeleverde werk. We hebben het bedrijf gekozen uit vier bedrijven die we uitgenodigd hadden voor een offerte.

Ze zijn niet de duurste, maar zeker ook niet de goedkoopste. Maar je krijgt wel waar voor je geld. Met het vakwerk dat geleverd is, was het z'n prijs dubbel en dwars waard.